vineri, 10 iunie 2011

Noile mele torturi cu flori

Mi-am cumpărat şi eu fondant roşu şi pastă albă pentru flori de la,, Lumea basmelor" şi  sunt deosebit de încântată de cât de uşor se lucrează cu materiale de calitate. Nu m-am mai chinuit cu laptele praf, care câteodată nu mi se usca destul de repede şi florile nici nu ieşeau albe, ci gălbui.
Florile le-am modelat foarte uşor,  şi s-au uscat până a doua zi
Primul tort este pentru o doamnă în vârstă de la Căminul de bătrâni, singură pe lume, căreia i-am făcut o mare bucurie cu acest cadou la aniversarea vârstei de 70 de ani.

 Următorul tort l-am făcut cu mult drag elevilor mei, cărora timp de patru ani le-am fost dirigintă . Le doresc baftă la examene, ani frumoşi de liceu şi  mult succes în viaţă  !


6 comentarii:

  1. Trandafirii sunt din fondantul cumparat?Se lucreaza la fel de usor?Pasta alba ai putut sa o colorezi apoi?Foarte frumoase sunt florile ,la fel si torturile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru felicitari!
    Draga Adina, florile sunt din fondantul cumparat, care se lucreaza foarte usor, se coloreaza cu colorant gel si se poate pastra in camara sau in frigider. Pasta alba e putin mai tare ca fondantul rosu si trebuie framantat inainte de utilizare, dar florile se usca mai repede .

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos tortul , si sunt sigura ca este si foarte gustos. Fericiti elevi cu o asa doamna diriginta! :)

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate