sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Tort pentru un inger de copil




Patrick, un baietel foarte dragut, de curand a implinit un an si mama lui a dorit sa-i fac un tort colorat, cu un ingeras , iar restul a ramas la latitudinea mea.Am incercat si eu sa sciu pe nori ca Viorica si mi-a iesit ceva de nota 7, dar oricum, per ansamblu, am fost multumita.

Nu stiu cum sa intorc imaginile care mi se posteaza intoarse pe blog. Daca stie cineva  sa imi spuna si mie, ca mereu ma confrunt cu aceasta problema.
Am mai vazut ca am primit un premiu, dar nu stiu ce sa fac, cum ,,sa-l iau", cum sa il pun pe blog?
Va multumesc ca imi vizitati blogul si pentru toate comentariile pe care le faceti! Nu pot intotdeauna sa raspund la ele pentru ca sunt foarte ocupata,nu pot deschide calculatorul prea des,  dar sunt incantata de orice vizitator care imi scrie cate ceva.

4 comentarii:

  1. Este minunat tortul,felicitari pentru realizarea lui!Despre poze,ce pot sa-ti spun eu ,cu toate ca nu ma pricep asa bine:eu le ,,intorc'' atunci cand le editez,am undeva sus ,,rotate 90*'' ,observ ca nu ai semnate pozele,deci nu mai stiu cum sa faci.Despre premiu,copii imaginea de pe blogul respectiv,o pui la tine pe blog intr-o postare si din ce stiu eu trebuie sa trimiti premiul mai departe.Sper ca ti-am fost de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos este tortul draga te felicit,pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. te pozitionezi pe poza, din bara de sus
    File Edit IMAGE
    image -din acest meniu ai :
    Rotate Left L
    Rotate Right R
    Custom/Fine rotation ctrl+V
    Vertical flip V
    Horizontal Flip H

    RăspundețiȘtergere
  4. cand am vazut tortul mi a venit in gand cam asa:
    'Ades un ingeras cu paru-n blonde spume
    i si cobora din cer tunica i argintata'...
    esti cam exigenta cu 'nota'
    cu siguranta apogeul note i a fost dat de zabetul ingerasului cand a vazut tortul "ceva de vis" e ceva sublim sa poti oferii cuiva clipe de...bucurie, fericire nu stiu dar faci ceva minunat. Tu stii asta

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate