tag:blogger.com,1999:blog-122393726303757168.post1069568046092851633..comments2023-03-05T00:31:14.833-08:00Comments on Nelly's Cakes: Tort majorat şi ,,secretul" unui negru intens pt. tortNellyhttp://www.blogger.com/profile/03342832960356196998noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-122393726303757168.post-7137121694017682602012-07-14T03:02:47.979-07:002012-07-14T03:02:47.979-07:00Foarte dragute torturile tale! Spune-mi si mie, te...Foarte dragute torturile tale! Spune-mi si mie, te rog, de unde iei colorant lichid negru....<br />DanaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-122393726303757168.post-29853294359873253102011-10-17T01:47:13.246-07:002011-10-17T01:47:13.246-07:00multumim mult de secret , cum se time marshmallow ...multumim mult de secret , cum se time marshmallow la frigider ?<br /> torturile sunt minunate ......Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-122393726303757168.post-74323657531592053342011-08-17T12:41:52.318-07:002011-08-17T12:41:52.318-07:00Nelly,sunt superbe toate torturile tale,am sa ince...Nelly,sunt superbe toate torturile tale,am sa incerc si eu negru dupa ideea ta si eu il pictam inainte sa iasa mai intensDoinitza`s cakeshttps://www.blogger.com/profile/05995927910349392032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-122393726303757168.post-81047821805647231342011-04-06T10:35:21.114-07:002011-04-06T10:35:21.114-07:00Da, asa este si cu rosu. La acest tort şi roşul e...Da, asa este si cu rosu. La acest tort şi roşul e tot din marshmallow.Am văzut la ,,Lumea basmelor" ceva pasta gata colorată, neagră, dar e scumpă şi nici nu ştiu dacă şi cum se păstrează. Oricum eu nu o să îmi cumpăr aşa ceva pentru că mă descurc cu ce găsesc la magazin.Nellyhttps://www.blogger.com/profile/03342832960356196998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-122393726303757168.post-36108073646003947432011-04-06T06:19:13.724-07:002011-04-06T06:19:13.724-07:00tortul a iesit minunat..Sa stii ca nu esti singura...tortul a iesit minunat..Sa stii ca nu esti singura care are probleme cu negru.Si eu am la fel,ca sa iasa negru intens gelul nu face fata..la final crapa pasta,se faramiteaza.La ultimul tort am incercat sa colorez pasta de marshmallow cu negru si am avut placuta surpriza sa lucrez excelent cu ea.Aceeasi poveste si cu rosu.Cred ca aceste doua culori nu se comporta bine in combinatie cu pasta de zahar.O zi buna si felicitari pentru tot ce lucrezi!!!SWEET CAKE STUDIOhttps://www.blogger.com/profile/03920792079248406397noreply@blogger.com