joi, 24 noiembrie 2011

Tort cu multe farduri

Am facut doua torturi rotunde: unul  din 5 oua si unul din 3 oua. Din cel mic am taiat ca sa ii dau forma de posetuta dupa ce  s-a intarit crema.
Crema de iaurt cu fructe : un iaurt mare  cu capsuni, 1 litru de frisca( nu e nevoie de aceasta cantitate pentru tortul de 3Kg- eu am mai facut unul de 3kg in paralel cu acesta), un compot de ananas, unul de piersici si cateva visine din congelator, plus 30g gelatina si cateva linguri de zahar, dupa gust( eu am pus 4 linguri).
-se bate frisca cu iaurtul : merge foarte repede si se pune deoparte
- se pregatesc fructele intr-un vas( doar piersicile le-am taiat in bucati mai mari, ananasul a fost gata taiat)
-gelatina se pune intr-un castronel amestecata cu 200ml zeama de compot si se tine deasupra unui alt vas in care fierbe apa( deasupra, pentru ca gelatina la temperatura mai mare de 80 grade isi pierde din proprietati), pana se dizolva complet si se amesteca cu fructele, iar apoi cu frisca
Blatul se taie , se insiropeaza cu sirop ( 6  linguri zahar, 200ml apa in care pui  esenta de vanilie) , se umple cu crema si se da la frigider cateva ore sau pana a doua zi.



sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Tort pentru un inger de copil




Patrick, un baietel foarte dragut, de curand a implinit un an si mama lui a dorit sa-i fac un tort colorat, cu un ingeras , iar restul a ramas la latitudinea mea.Am incercat si eu sa sciu pe nori ca Viorica si mi-a iesit ceva de nota 7, dar oricum, per ansamblu, am fost multumita.

Nu stiu cum sa intorc imaginile care mi se posteaza intoarse pe blog. Daca stie cineva  sa imi spuna si mie, ca mereu ma confrunt cu aceasta problema.
Am mai vazut ca am primit un premiu, dar nu stiu ce sa fac, cum ,,sa-l iau", cum sa il pun pe blog?
Va multumesc ca imi vizitati blogul si pentru toate comentariile pe care le faceti! Nu pot intotdeauna sa raspund la ele pentru ca sunt foarte ocupata,nu pot deschide calculatorul prea des,  dar sunt incantata de orice vizitator care imi scrie cate ceva.

joi, 10 noiembrie 2011

O noua lume Disney




Un tort colorat,cu aceleasi personaje vesele pa care le-am mai facut acum cateva luni.

miercuri, 9 noiembrie 2011

Tort Herbalife

Un tort cu sigla Herbalife realizat pentru o doamna care are foarte mare incredere in produsele firmei

Persoane interesate